Institut Jana Pernera, obecně prospěšná společnost (akreditovaný Svazem spedice a logistiky ČR pro odbornou výchovu v oblasti spedice) a Dopravní fakulta Jana Pernera Univerzity Pardubice si Vám
Reklama
Institut Jana Pernera, obecně prospěšná společnost (akreditovaný Svazem spedice a logistiky ČR pro odbornou výchovu v oblasti spedice) a Dopravní fakulta Jana Pernera Univerzity Pardubice si Vám
Institut Jana Pernera, obecně prospěšná společnost (akreditovaný Svazem spedice a logistiky ČR pro odbornou výchovu v oblasti spedice) a Dopravní fakulta Jana Pernera Univerzity Pardubice si Vám dovolují nabídnout licenční studium "Spediční expert".
Úspěšné ukončení studia umožňuje absolventům požádat prostřednictvím Svazu spedice a logistiky ČR o vydání zvláštního diplomu FIATA podepsaného presidentem této celosvětové organizace se sídlem v Ženevě.

  • Studium má celkový rozsah cca 230 hodin včetně závěrečných zkoušek a je soustředěno do tří semestrů. Zahájení 1.10. 2003, ukončení formou závěrečných zkoušek se předpokládá v polovině prosince roku 2004.
  • Výuka se uskutečňuje 1 x za čtrnáct dnů vždy ve středu od 9,00 do 16, 30 hod. s malou přestávkou pro oběd. Bližší podrobnosti obdrží studenti společně s rozvrhem hodin.
  • Vědomosti získané za dobu studia a jejich schopnost používat je při řešení teoretických i praktických problémů se ověřují závěrečnou prací. Témata prací vycházejí z potřeb praxe (případně jsou předběžně projednána s vysílající organizací). Garant studia určí k jednotlivým tématům vedoucího práce, konsultanta a recenzenta.
  • O absolvování studia, složení závěrečné zkoušky a výsledku obhajoby obdrží posluchači doklad vydaný děkanem DF JP.
  • Počet posluchačů studia je z důvodu intenzity výuky omezen na 20 - 25 účastníků.
  • Náklady studia jsou hrazeny posluchači formou vložného ve výši 8 000,- Kč za semestr. Ve vložném je obsažena úhrada lektorů, základní studijní literatura a další náklady spojené s organizací a ukončováním studia včetně drobného občerstvení (zkoušky a testy, administrativně-organizační zajištění, káva, čaj).
Na základě závazné přihlášky obdrží posluchači fakturu k provedení úhrady.
Zahájení studia: 1.10.2003
Termín ukončení studia: prosinec 2004
Místo konání:Regionální středisko Institutu Jana Pernera, o.p.s. Praha 1, Hybernská 5, 110 00 Praha 1.
Termín závazných přihlášek: 15. září 2001

Přihlášky: Institut Jana Pernera, o.p.s., Hybernská 5, 110 00 Praha 1 tel/fax.: 224228798.
milena.foglarova@upce.cz