Letní fotografická soutěž pro děti i dospělé projektu CIVITAS ELAN

s námětem „Čistá a kvalitní doprava v Brně“. Pravidla soutěže.
s námětem „Čistá a kvalitní doprava v Brně“. Pravidla soutěže.
Fotosoutěž probíhá od 15. července 2009 do 31. srpna 2009, na výherce čekají zajímavé a hodnotné ceny (například roční předplatné na MHD), které budou předány dne 19. září 2009, při konání prvního DNE CIVITAS v Brně. (V tento den budou také veřejnosti představeny minibusy viz: DPMB nakoupí v roce 2009 nové minibusy Fiat Mave CiBus ENA Z MAXI) Vítězné fotografie budou námětem na pohlednice, které budou sloužit jako jedny z propagačních materiálů projektu CIVITAS ELAN BRNO. Všechny soutěžní snímky pak budou od poloviny září 2.009 vystaveny v URBAN CENTRU, Mečová 5, Stará radnice, 602 00 Brno.
Hodnotit se bude souvislost s danou tématikou, originalita a kreativita.
Pravidla soutěže:
Soutěž je určena všem zájemcům bez rozdílu věku. Každý soutěžící může zaslat maximálně 3 fotografie (jednotlivé fotografie se mohou skládat i z několika snímků – mozaika, koláž).
Soutěžní snímky zasílejte ve formátu JPG, přičemž delší strana fotografie by neměla mít více než 1 000 bodů. V případě zaslání většího počtu fotografií je zazipujte.
Fotosoutěž CIVITAS byla zahájena dne 15. 7. 2009 a ukončena dne 31. 8. 2009. Poslední soutěžní snímky přijme Magistrát města Brna o půlnoci z 31. srpna 2009 na 1. září 2009. Snímky zasílejte na e-mailovou adresu civitas@brno.cz nebo poštou na adresu: Ing. Lucie Humplíková, Oddělení implementace evropských fondů MMB, Kounicova 67, 601 67 Brno.
Do přihlášky, kterou si najdete na internetových stránkách města Brna www.brno.cz, nezapomeňte kromě své adresy, jména a příjmení, uvést tento text (bez uvedení textu nebude přihláška považována za platnou!):
„Jako účastník soutěže beru na vědomí, že plnění mnou poskytnuté na základě soutěže bude vyhlašovatelem použito k dosažení účelu soutěže, popř. jinému obdobnému účelu, v souladu s ustanovením § 61 zákona č. 121/2000 Sb., o autorském právu, o právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů (autorský zákon), ve znění pozdějších předpisů (dále jen „autorský zákon“). Za tímto účelem vyhlašovateli bezúplatně poskytuji výhradní licenci na základě ustanovení § 47 a násl. autorského zákona.“
Více informací o projektu CIVITAS ELAN:
www.brno.cz
www.civitas.eu

Tisková zpráva Magistrátu města Brna www.brno.cz.