Konference INTEGROVANÉ DOPRAVNÍ SYSTÉMY ve Žďáru nad Sázavou
Aktualizovaný program s malými změnami dostanou účastníci k dispozici na místě.

21. ročník odborné konference o aktuálních problémech ve veřejné osobní dopravě 19. - 21. května 2014.
21. ročník odborné konference o aktuálních problémech ve veřejné osobní dopravě 19. - 21. května 2014.
Odbornou konferenci o aktuálních tématech ve veřejné osobní dopravě pořádá Institut Jana Pernera ve spolupráci s Ministerstvem dopravy a Sdružením pro dopravní telematiku. Odborná konference navazuje na tradici seminářů pořádaných Institutem Jana Pernera, o.p.s., Ministerstvem dopravy, ve spolupráci s organizátory IDS v ČR a nově také se Sdružením pro dopravní telematiku. Tato akce je významnou příležitostí k diskuzi a výměně zkušeností o aktuálních problémech IDS v ČR.

Konference se zaměří na tři tématické okruhy. První den bude věnován dopravní strategii a politice, významná část bude věnována dokumentu MD ČR Zelená kniha - Koncepce veřejné dopravy. Druhý den proběhne ve znamení integrovaných dopravních systémů a veřejné dopravy zejména ve vztahu k možnostem financování z ROP. Tématem třetího dne bude vzdělávání - zvyšování profesní kvalifikace v sektoru veřejné dopravy.
Redakce BUSportálu srdečně zve zejména na druhý den konference, úterý 20.5.2014, kdy právě BUSportál připravil po drobné změně programu předpolední prezentaci "Aktuální trendy v rozvoji vozidel pro veřejnou dopravu" se záběry desítek busů zejména z vlastních zdrojů BUSportálu.
Jedotlivé kapitoly: Diesel, Plyn, Duální palivo CNG/Diesel, Etanol, Vodík, Elektřina, Elektrobus, Hybrid, Trolejbus, Velkokapacitní busy, Malokapacitní busy, Autokary, K autobusové dopravě.
Program, informace, přihláška

Jubilejní XX. seminář IDS proběhl 20. - 22. května 2013 ve Žďáru nad Sázavou

Konference INTEGROVANÉ DOPRAVNÍ SYSTÉMY ve Žďáru nad Sázavou
2013