Klub českých historických autobusů - RTO klub vydal šestý klubový kalendář
Václav Valter v pražské restauraci Na Dolinách, kde si mohli členové KČHA - RTO Klubu vyzvednout kalendář na příští rok, klubovou publikaci mapující uplynulých 20 let KČHA - RTO Klubu, tričko nebo puzzle se sedmnácti autobusy, které byly během uplynulých šesti let v kalendářích klubu. Foto Michal Zubr

Letos klub vydal nejen kalendář s nově renovovanými autobusy svých členů a přátel, ale také výpravnou knihu mapující uplynulých 20 let.
Letos klub vydal nejen kalendář s nově renovovanými autobusy svých členů a přátel, ale také výpravnou knihu mapující uplynulých 20 let.
V čase ještě před nadcházejícími svátky se podařilo členům KČHA - RTO Klubu, udělat si radost v podobě distribuce klubových tiskovin, tedy především kalendáře na příští rok. Po dobu třech dnů si mohli zájemci vyzvednout kalendář v pražské restauraci Na Dolinách, která se stala jakousi dočasnou náhradou za veletrh Czechbus, tedy alespoň co se klubových záležitostí a distribuce kalendáře týká. Tento kalendář s autobusy členů či přátel klubu vydává RTO Klub již šestou sezónu. Za tuto dobu se stal oblíbeným nejen v řadách členů klubu, ale i mezi laickou a odbornou veřejností.

V kalendáři ročníku 2021 nechybí text čestného člena klubu pana Václava Kopty a jsou v něm presentovány: jeden autobus Škoda 706 RO Dopravního podniku hlavního města Prahy, jeden autobus Karosa - Tatra 500 HB Martina Uhra, devět autobusů Škoda 706 RTO majitelů Josefa Tichého, Bedřicha Šimka, DPML a.s., Zdar a.s., Jana Kukly, ČSAD Autobusy Plzeň a.s., Víta Burdy a Petra Chalupeckého a jeden autobus Škoda Š 11 společnosti Busline a.s.

Poslední dvě desítky kalendářů stále ještě čekají na odbyt a na své nové majitele.

V předvánočním týdnu mohli členové klubu získat také tričko s výšivkou loga klubu, čerstvě vydanou publikaci Sumář klubových autobusů mapující dvacet uplynulých klubových sezón či puzzle se sedmnácti vyfotografovanými autobusy během uplynulých šesti let do klubového kalendáře vydané společností Retro-auta.

Klubu českých historických autobusů - RTO klubu, ale i ostatním nadšencům v oblasti autobusové dopravy přejeme hodně radosti za velkým volantem a lepší příští rok 2021.

Michal Zubr
jednatel KČHA - RTO Klub

Klub českých historických autobusů - RTO klub vydal šestý klubový kalendář
Členové KČHA - RTO Klubu (zleva) Martin Uher, Josef Kvasil, Václav Valter, Michal Zubr a Petr Hubený. Foto KČHA - RTO Klub