'Klademe důraz na kvalitu'. Filozofie společnosti Interbus Praha zůstává,
Z flotily dopravce Interbus Praha: Autokary Setra a VDL Berkhof

nabídka služeb se rozšiřuje.
nabídka služeb se rozšiřuje.
Redakce BUSportálu se společnosti Interbus Praha věnuje s přestávkami už několik let. Sídlo společnosti se před časem přestěhovalo na jinou adresu. Po náhlém úmrtí majitele společnosti Josefa Zvoníčka se vedení společnosti ujala jeho manželka Eva ve spolupráci s prokuristou společnosti Jiřím Jánským a novým jednatelem společnosti panem Vladimírem Burešem. "Firma nadále poskytuje dopravní služby na úrovni, na jakou je klientela zvyklá. Zároveň se snažíme rozvíjet nové aktivity v oblasti cestovního ruchu, jako je provozování cestovní kanceláře, " říká Jiří Jánský.

Dnes provozuje Interbus Praha rozsáhlou flotilu počínaje luxusními autokary, minibusy, mikrobusy přes limuzín po osobní vozy. Interbus Praha zajišťuje dopravu na a z letiště, okružní jízdy včetně incomingu, na soukromé akce jako svatby i na firemní akce. Autobusy společnosti vozí i děti na výlety.

V rámci klasického cestování nabízí Interbus Praha v současnosti desítky dopravních prostředků různých kategorií. Všechny vozy jsou vybavené klimatizací, poskytují vysokou míru pohodlí a možnost zajistit a podávat během cesty občerstvení. Jsou vybaveny mobilními telefony, které ve spojení s firemním NONSTOP dispečinkem. Samozřejmostí jsou pravidelné roční technické prohlídky prováděné u společnosti DEKRA a protokol TEMPO 100, pojištění vozidel, přepravovaných osob a provozu firmy proti škodám na majetku a zdraví.

Interbus Praha zajišťuje i alternativní způsoby dopravy skupin cestujících po celé České republice, například letadlem, veteránem nebo i koňským povozem. Netradiční dopravní prostředky mohou být využity i jako doprovodné vozy na akce spojené s možností vlastního řízení. Nejčastěji jsou využívané motocykly Harley Davidson, policejní auta, taxi (americké i evropské provenience), sanitky z 50. a 60. let minulého století, vojenská vozidla a filmová americká auta.

Cestovní agentura zprostředkuje možnost i netradiční okružní cesty nebo firemní teambuildingovou akcii, jednodenní či dlouhodobější. Profesionální tým je připraven pomoci s přípravou a optimalizací cesty. V autobuse můžete tak mít k dispozici například i průvodce a asistenta mluvícího anglicky, německy, rusky, francouzsky, španělsky, japonsky, řecky, polsky, korejsky, turecky, arabsky, mandarínskou čínštinou i dalšími jazyky. Agentura zprostředkuje širokou nabídku ubytování i stravování.

Pro kongresy a konference je v nabídce zahrnuta potřebná technika - ozvučení, mikrofony, řečnické pulty, flip charty, zpětné projektory, diaprojektory, videotechnika, světla, plátna, televize a kamerová technika, klimatizační jednotky. Akci může na fotografiích nebo videozáznamu zdokumentovat profesionální fotograf nebo kameraman. Poskytnut může být i kompletní produkční servis. Pro účastníky konferencí, summitů, kongresů ap. připraví Interbus Praha např. projížďku večerní Prahou nebo zajímavý výlet.

Služba Orange Interbus zajišťuje přepravu 1 – 7 osob z Prahy do vybraných destinací - Brna, Ostravy, Vídně, Frankfurtu nad Mohanem atd. Tato služba může být vhodnou alternativou nejen k autobusové či vlakové, ale i letecké přepravě. Klient si může jízdu objednat bez pevných jízdních řádů, určit si nástupní a výstupní místo dle svého přání.
Od roku 1999 je Interbus Praha členem sdružení ASTA (American Society of Travel Agents). V roce 2000 se stal také řádným členem asociace ETOA (European Tour Operators Association).
Zdroj Interbus Praha,
Interbus Praha, spol. s r.o.
Na Záhonech 24/844
140 00 Praha 4

Tel: +420 241 482 248 – 9
Interbus Praha: Nejoblíbenější značkou zůstává SETRA. Tři nové autokary přibyly ...
15 let Interbusu Praha - dopravy s přívlastkem kvality.
Špičkovými autobusy společnosti Interbus Praha ...

'Klademe důraz na kvalitu'. Filozofie společnosti Interbus Praha zůstává,
Minibus K-H-M na podvozku Mercedes-Benz mohli vidět návštěvníci letošního veletrhu Holiday World
'Klademe důraz na kvalitu'. Filozofie společnosti Interbus Praha zůstává,
Autokary Setra při předávání dopravci v centru Setra v Neu Ulmu.