Jednodenní oblastní jízdenka JESENÍKY pro podporu turistiky od 1.5.2014
Zdroj KODIS, více viz leták

s využitím veřejné dopravy u dopravců ARRIVA MORAVA včetně Železnice Desná a GW Train Regio.
s využitím veřejné dopravy u dopravců ARRIVA MORAVA včetně Železnice Desná a GW Train Regio.
Po dobrých zkušenostech z loňského roku bude i letos zavedena sezónní turistická jízdenka Jeseníky platná v určených tarifních zónách Moravskoslezského a Olomouckého kraje. Zatímco období platnosti (1.5. - 30.9.) a ceny jízdenek zůstávají beze změny, rozšiřuje se oblast na území Olomouckého kraje o další zóny na severozápadě oblasti a na území Moravskoslezského kraje se rozšiřuje možnost cestování s touto jízdenku o trať Milotice nad Opavou - Vrbno pod Pradědem, kde osobní dopravu zajišťuje dopravce GW Train Regio a.s

Jízdenka je nabízena na základě společné aktivity Euroregionu Praděd, Moravskoslezského kraje, Olomouckého kraje, Koordinátora ODIS s.r.o., KIDSOK, p.o. a dopravců ARRIVA MORAVA a.s. a GW Train Regio a.s.

Tato turistická oblastní jízdenka bude nabízena ve dvou druzích, a to pro 1 osobu a pro max. 5 osob bez ohledu na věk a bez ohledu na pracovní dny, či dny pracovního klidu. Volba pro 5 osob je dána maximálním naplněním kapacity standardního osobního automobilu, kterému by měla jízdenka konkurovat.

Oblastní jízdenka JESENÍKY platí na všech linkách dopravce ARRIVA MORAVA a.s. včetně Železnice Desná a nově také u železničního dopravce GW Train Regio a.s., a to na území vymezeném příslušnými zónami ODIS (Moravskoslezský kraj). Jízdenka je platná ve dni, kdy byla zakoupena.
Podrobně: Leták "pdf"
TI ODIS