Všem čtenářům, kteří podpořili v anketě časopisu TTG Czech Travel Awards rezervační systém AMSBUS hlasováním na formuláři z webových stran TTG, jsme chtěli přinést podrobné výsledky ankety. Bohužel
Všem čtenářům, kteří podpořili v anketě časopisu TTG Czech Travel Awards rezervační systém AMSBUS hlasováním na formuláři z webových stran TTG, jsme chtěli přinést podrobné výsledky ankety. Bohužel
Všem čtenářům, kteří podpořili v anketě časopisu TTG Czech Travel Awards rezervační systém AMSBUS hlasováním na formuláři z webových stran TTG, jsme chtěli přinést podrobné výsledky ankety. Bohužel oficiální tisková zpráva informace o umístění AMSBUS neobsahuje.

Obrátili jsme se e-mailem na redakci TTG:
Vážení, jménem redakce internetového magazínu BUS Portál www.busportal.cz bych Vás ráda požádala o podrobnější výsledky Czech Travel Awards. Hlasování v anketě jsem na webu prezentovala a průběžně zaznamenávala ohlasy. Pro svoje čtenáře bychom chtěli uveřejnit výsledky např. na 1. až 10. místě s počty hlasů. Také by nás zajímalo, jak hlasování probíhalo, jaké se v něm vyskytly formální chyby, abychom na ně mohli naše čtenáře pro příště upozornit. Tisková zpráva, kterou jsem obdržela od Vašich pořadatelů na vyhlašování vítězů, na které jsem bohužel neměla přístup, tyto informace neobsahuje a na Vašem webu se mi nedaří nic najít.

Děkuji.
Odpověď TTG přišla obratem
Vážená paní Braunová, děkujeme za to, že jste prezentovala naši soutěž pro vaše čtenáře, nicméně byla určena čtenářům TTG Czech Republic coby profesionálům v cestovním ruchu. Výsledky ankety jsou počítány pouze na vítěze. Všechny potřebné informace tudíž naše tisková zpráva obsahovala.S pozdravem Jana Hudcová -šéfredaktorka
Pokud tedy někoho z hlasujících zajímají podrobnosti, není v silách BUS Portálu je zjistit a je nutno se obrátit přímo na redakci TTG.
REKAPITULACE PODMÍNEK TTG podle webu TTG
Ti nejlepší počtvrté

stejně jako vloni Vaše volba rozhodne o těch nejlepších z cestovního průmyslu. CZECH TRAVEL AWARDS určujete vy vašimi hlasy, na základě svých pracovních zkušeností. Je to ideální příležitost, jak vyjádřit svou spokojenost se společnostmi, s nimiž spolupracujete a vytváříte svůj produkt. Vy budete volit je, oni vás. Hodnotit můžete i služby, které jste využili coby klienti.

Jak volit?

Vyplňte přiložený kupon a zašlete ho poštou či faxem do 18.1.2004 na adresu TTG Czech Republic, Wenzigova 14, 120 00 Praha 2, fax 224 262 751. Není-li vám některá z kategorií blízká, není nutno ji vyplňovat.

Dagmar Braunová