IT-Trans: Mezinárodní konference a veletrh informačních  technologií

pro veřejnou dopravu proběhne 15. – 17. 2. 2012 v německém Karlsruhe.
pro veřejnou dopravu proběhne 15. – 17. 2. 2012 v německém Karlsruhe.
V polovině února příštího roku bude německé Karlsruhe po dvou letech opět hostit mezinárodní konferenci s veletrhem informačních technologií pro veřejnou dopravu IT-Trans.

IT-Trans si přes svou krátkou historii dokázal vybudovat pozici informační a komunikační platformy branže a nabízí tak ideální příležitost pro výměnu zkušeností a nápadů k dalšímu rozvoji. Akci podporují národní dopravní asociace Německa, Rakouska, Švýcarska, Francie a Itálie.

Druhý ročník mezinárodního veletrhu IT-Trans spojeného s konferenčním programem navštívílo na 1 300 návštěvníků z více než šedesáti zemí a svá nejnovější IT-řešení a produkty určené pro veřejnou dopravu loni prezentovala stovka uznávaných firem i organizací z více než dvaceti zemí. Mezi aktuálními tématy nechyběly elektronické jízdenky, informační systémy pro cestující, vysokofrekvenční bezdrátová komunikace (NFC) či bezpečnostní řešení.

Příští setkání předních výrobců, vývojářů a dodavatelů IT-řešení pro veřejnou dopravu s odbornou veřejností se uskuteční v moderním konferenčním centru a veletržním areálu Karlsruhe, který disponuje dvakrát větší výstavní plochou. Integrované odbavovací systémy, plánování jízdních řádů, smartkarty, reklama a relaxace v dopravních prostředcích či systémy pro městská kola jsou jen některými tématy třetího ročníku mezinárodního veletrhu IT-Trans,
Účast na mezinárodním setkání předních výrobců, vývojářů a dodavatelů IT řešení pro veřejnou dopravu a odborné veřejnosti je otevřená i pro české vystavovatele. Organizátoři deklarují pořízení vybaveného stánku o rozloze 9 m2 včetně montáže za 3366 Eur. Další informace na www.it-trans.org.
Oficiální zastoupení veletrhu IT-Trans v České republice: Naveletrh s.r.o. , kontakt: info@naveletrh.cz

TZ Naveletrh s.r.o.