Irisbus Iveco představí tuzemským dealerům nabídku turistických autokarů Irisbus
Autokary Evadys HD a Evadys H na MIT Paříž. Foto Irisbus.

První prezentace proběhne v pondělí 27.11. v TEZAS a.s. Praha. Premiéra Evadys H - nástupce modelu LC 956E řady 900, Evadys HD, Domino HDH a meziměstský autobus Arway.
První prezentace proběhne v pondělí 27.11. v TEZAS a.s. Praha. Premiéra Evadys H - nástupce modelu LC 956E řady 900, Evadys HD, Domino HDH a meziměstský autobus Arway.

Irisbus Iveco představí tuzemským dealerům nabídku turistických autokarů Irisbus na rok 2007

Vysoké Mýto, listopad 2006 Prezentace turistických autokarů Irisbus se bude konat každý den od pondělí 27. listopadu do pátku 1. prosince u všech pěti českých dealerů autobusů Irisbus Iveco. Proběhne celou Českou republikou od západu na východ a od severu na jih podle tohoto harmonogramu:
  • 27. listopadu 2006 Tezas a.s. Praha
  • 28. listopadu 2006 ČSAD Havířov a.s.
  • 29. listopadu 2006 KAR Group, a.s. Olomouc
  • 30. listopadu 2006 ZLINER s.r.o. Zlín
  • 1. prosince 2006 TBS – Truck Bus Servis, a.s. Telnice
Cílem prezentace je podpora prodeje turistických autobusů Irisbus v roce 2007. Ze současného sortimentu turistických autokarů Irisbus, který tvoří zájezdový minibus Daily Tourys, krátké autokary Proxys (7,5 metrů) a Midys (9,7 metrů), univerzální Arway, klasické zájezdové autobusy Evadys H a Evadys HD a dosavadní vrchol nabídky, luxusní autokary Domino HD a Domino HDH, budou na prezentacích k vidění vybrané modely - Arway, Evadys HD, Domino HDH a čerstvá světová premiéra Evadys H. Nový autokar Evadys H bude pravděpodobně největší „atrakcí“ připravované prezentace, vždyť jeho první oficiální představení na veletrhu MIT International v Paříži proběhlo teprve před měsícem a v České republice se tento autokar, nástupce modelu LC 956E řady 900, představí vůbec poprvé.

Připravovaná akce je časově a organizačně velmi náročná, autobusy se budou přesouvat od dealera k dealerovi vždy v odpoledních hodinách, samotné prezentace pak budou probíhat od 10 do 14 hodin. Obsahem bude podrobné seznámení obchodních partnerů se základními technickými charakteristikami a obchodními disponibilitami jednotlivých vozů. Kromě zástupců dealerských společností bude na všech prezentacích přítomen i zástupce obchodní skupiny Irisbus.
TI KAROSA a.s., Vysoké Mýto a Figura Public Relations Brno
Redakce BUSportálu se chystá zachytit pro čtenáře jednu z prezentací.

Irisbus Iveco představí tuzemským dealerům nabídku turistických autokarů Irisbus
Karosa Irisbus Arway na Coach Progress 2006. Foto BUSportál.