Internetový  obchod s ojetými autobusy posiluje

Specializovaný inzertní portál Buspark navazuje na dlouholetou tradici prodeje autobusů na Vysokomýtsku.
Reklama
Specializovaný inzertní portál Buspark navazuje na dlouholetou tradici prodeje autobusů na Vysokomýtsku.
Buspark je online bazar s autobusy v Česku. Tento specializovaný inzertní portál představuje pokračování více jak 25leté tradice prodeje autobusů. Prodávající už nemusí své vozy nechávat dlouze stát v bazarech, svoje služby jim nabízí inzertní web Buspark.

„Projekt vznikl na základě moderních potřeb autobusových dopravců. V současné době si už jen málokdo může dovolit nechat svůj autobus stát v některém z bazarů a čekat, až se prodá. Z toho důvodu jsem založil specializovaný inzertní portál Buspark. Prodejci tu mohou zdarma inzerovat a šetřit tak čas, který by promrhali spravováním inzerátů na mnoha serverech, “ vysvětluje majitel společnosti Michal Ferkl.

Buspark navazuje na rodinnou tradici v prodeji autobusů. Otec Michala, Stanislav Ferkl začínal po roce 1989 přestavbami autobusů v bývalých kasárnách ve Vysokém Mýtě. Rozbíhající se byznys byl časem doplněn servisem pro použitá vozidla. Velmi rychle se pak v sídle firmy nedaleko Vysokého Mýta objevovaly desítky autobusů. „Ročně se prodávalo až 150 autobusu do celého světa, na "Ferklovy autobusy" dnes můžete narazit i v Saudské Arábii,“ dodává Stanislav Ferkl.

Dnes byste zaparkované autobusy poblíž Vysokého Mýta hledali marně. „Obchod jsem zmodernizoval a založil Buspark, první specializovaný autobusový inzertní portál v zemi, který provozuji v několika jazykových mutacích,“ říká Michal Ferkl. V rodinné tradici tak hodlá pokračovat.

Na www.buspark.cz může inzerovat jak dopravce, tak profesionální prodejce. Komunikace mezi kupujícím a prodávajícím probíhá přímo.

Zdroj: Buspark

Internetový  obchod s ojetými autobusy posiluje
Michal a Stanislav Ferklovi. Zdroj: Buspark