Reklama
Na úterý 24. 6. 2008 od 13:00 do 14:00 se chystá celostátní výstražná stávka. Provozu IDS JMK by se měla stávka dotknout následujícím způsobem:

· železniční doprava: Podle posledních informací se k hodinové výstražné stávce na železnici nepřipojí Odborové sdružení železničářů. Přesto však nelze zaručit, že doprava na železnici nebude v úterý mezi 13:00 až 14:00 přerušena. Federace strojvůdců vydá své prohlášení až během dnešního večera. Pokud by k zastavení provozu došlo, zastaví vlaky vždy ve stanicích a cestujícím bude umožněn výstup. Po ukončení případné stávky Federace strojvůdců ve 14:15 hod. dojde k obnově provozu. V odpoledních hodinách může z oběhových důvodů docházet k nepravidelnostem v dopravě.

· městská doprava v Brně: Přibližně ve 13:00 dojde podle informací Dopravního podniku města Brna k zastavení provozu, vozidla zastaví vždy ve stanicích a cestujícím bude umožněn výstup. Po 14:00 dojde k obnově provozu. Větší problémy při zabezpečení dopravy v odpoledních hodinách se nepředpokládají.

· regionální autobusy: Podle aktuálních informací nebude provoz regionálních autobusů výrazně narušen. Může však dojít k případům vynechání některých spojů. V odpolední době může z oběhových důvodů docházet k nepravidelnostem v dopravě.

Cestující budou o aktuální situaci informováni na webových stránkách www.idsjmk.cz, www.dpmb.cz, www.cd.cz a dále prostřednictvím elektronických informačních panelů na přestupních terminálech IDS JMK. Dopravní podnik města Brna zabezpečil informování cestujících letáky na zastávkách.

Omlouváme se za případné problémy způsobené nepravidelnostmi v dopravě.

Dne: 23. 06. 2008

Zpracoval: KORDIS JMK, spol. s r. o.