IAA  Hannover se blíží IV. Irisbus Iveco
Magelys Pro na Czechbusu 2011 v Praze

Nový minibus Daily a univerzální autokar Magelys Pro.
Nový minibus Daily a univerzální autokar Magelys Pro.
Společně s vozidly Iveco dále vystaví motory Euro VI, včetně plně patentovaného systému vysoce účinné selektivní katalycké redukce HI-eSCR. Na stáncích Iveco budou mít návštěvníci příležitost seznámit se s kompletní škálou produktů této společnosti, od lehkých až po těžké automobily, včetně minibusů, autobusů a stavebních vozidel. Premiéru na velkém mezinárodním fóru budou mít z oblasti náíkladní techniky nový STRALIS Hi-Way a Stralis verze LNG Natural Power, také bude oficiálně představen nový TRAKKER s výrazně rekonstruovanou kabinou. Ze tří vozidel řady New Daily je jedno na elektrický pohon. Z vozidel osobní přepravy Iveco nabízí nový minibus Daily a Irisbus univerzální autokar Magelys Pro.

Z TZ IVECO CR
Vozidla Irisbus Iveco na IAA 2010 byla také v externí expozici dealera Haller, letos v katalogu uveden není.

Zanedlouho proběhnou dva významné evropské dopravní veletrhy v německých městech: Innotrans v Berlíně a veletrh užitkových vozidel IAA v Hannoveru
IAA Hannover se blíží I. Premiéry Solaris: Urbino 12 electric a linkové Urbino
IAA Hannover se blíží II. MAN Bus and Truck: Motory Euro VI. s EGR a SCRT, nové logo
IAA Hannover se blíží III. Volvo představuje "zelenou efektivitu":

Evropské veletržní aktivity co se týče autobusů jsou bezesporu velmi pestré, jako klíčové však lze označit dva, které se po roce střídají: V sudém roce kompletně užitkové vozy na IAA Hannover a v lichém autobusy na Busworldu Kortrijk. V souvislosti s Busworldem probíhá tradičně vyhlášení prestižního "Coach of the Year" a v Hannoveru zase "Bus of the Year". Obě přehlídky jsou na podzim, letošní IAA proběhne 20.-27.9.2012 (18. a 19.9. jsou tiskové dny, kam se chystá i redakce BUSportálu). Postupně představíme záměry dalších výrobců.

BUSportál na IAA Hannover 2010