Od 6. dubna dvojnásobný počet linek z Prahy a Brna a nové linky z Ostravy a Olomouce.
Reklama
Od 6. dubna dvojnásobný počet linek z Prahy a Brna a nové linky z Ostravy a Olomouce.

Společnost zdvojnásobuje od dubna počet svých mezinárodních linek z Prahy a Brna. Nově se objeví autobusy FlixBusu v destinacích jako Záhřeb, Krakov, Budapešť, Maribor, Gent nebo Maastrich, a to až 5 krát během dne a noci. Dále nové linky spojují mezinárodní letiště po celé Evropě jako například amsterdamský Schiphol (AMS) nebo letiště ve Stuttgartu (STR). Společnost zároveň rozšiřuje své služby mimo metropolitní centra a zahajuje spojení s Ostravou a Olomoucí.

„Od 6. dubna rozřišujeme v České republice naši mezinárodní nabídku do dalších evropských směrů. Cestující si mohou vybrat z denních a nočních linek FlixBusu, které směřují do nejžádanějších destinací v Chorvatsku, Polsku, Slovinsku, Německu, Nizozemsku nebo Belgii. Cestující si nyní dokonce mohou naplánovat svou cestu FlixBusem prostřednictvím Googlu. Zelená síť se svými 120 000 denními spoji ve 21 zemích byla nedávno zařazena do služby Mapy Google,” říká Nina Göbbels, tisková mluvčí společnosti FlixBus.

Nová nabídka FlixBusu: Denní a noční evropské destinace
„FlixBus nabízí novou zelenou alternativu cestujícím z České republiky. Evropské letní destinace v Chorvatsku a Slovinsku budou propojeny autobusovými linkami ve dne i v noci,” dodává Nina Göbbels, tisková mluvčí FlixBusu. Očekáváme zvýšenou poptávku po nových linkách do destinací jako je Záhřeb nebo Maribor, která jsou skvělými místy pro letní dovolené,” dodává Nina Göbbels, mluvčí FlixBusu. Jízdenky pro nové linky je možné zakoupit na adrese
www.FlixBus.cz nebo přes aplikaci FlixBus App a ve více než 24 000 spolupracujících partnerských organizacích v Evropě nebo v prodejním místě na autobusovém nádraží v Praze na Florenci (ÚAN Florenc).

Další lokální expanze FlixBusu: Ostrava a Olomouc nově začleněny do zelené sítě
Vedle evropských center FlixBusu – Prahy a Brna bude společnost dále rozšiřovat svoji nabídku v České republice a od letošního dubna přidá další regionální destinace do své zelené sítě. „Chceme propojit do naší sítě více regionálních destinací jako je Ostrava a Olomouc. Naším cílem je poskytovat pohodlnou, udržitelnou a cenově dostupnou mobilitu rovněž v regionech a nejen mezi metroplemi,” říká Bettina Engert, vedoucí oddělení komunikace společnosti FlixBus. První zelené autobusy spojí přímo Ostravu a Olomouc s destinacemi v Polsku, Německu, Belgii a Nizozemsku. Tato města jsou spojena se širokou evropskou sítí FlixBusu pouze s jednou tranzitní zastávkou.

Technologická inovace pro rok 2017: FlixBus nově na Mapách Google
Pro letošní rok se FlixBus soustředí na poskytování nových služeb a technologických prvků. „Vedle kvality a bezpečnosti chceme našim zákazníkům nabídnou velmi pohodlné a snadné cestování. Tímto se neustále snažíme dále rozvíjet naše poskytované služby a nové technologie,“ dodává Bettina Engert, vedoucí oddělení komunikace společnosti FlixBus. Nedávno byl FlixBus začleněn do nástroje Mapy Google, čímž nabídl zákazníkům další příležitost k nalezené potřebného dopravního spojení vedle letecké a železniční dopravy. Standardy společnosti FlixBus pro zelenou a chytrou mobilitu a nová integrace služeb je dalším krokem na cestě k nabídnutí širokého conceptu evropské mobility.

Zdroj: FlixBus


FlixBus rozšiřuje mezinárodní linky do Chorvatska, Polska, Slovinska, Německa, Nizozemska, Belgie a dalších zemí