Eurolines: Navštivte Evropu autobusem.
BEI volí autobusovou klasiku SETRA. Na snímku BUSportálu z loňské Setra Road Show v Praze.

Šest různých Mini Passů s odlišnými itineráři. Mini Passy Eurolines jsou jízdenky s několika zastávkami v nejoblíbenějších evropských městech ...
Šest různých Mini Passů s odlišnými itineráři. Mini Passy Eurolines jsou jízdenky s několika zastávkami v nejoblíbenějších evropských městech ...
- například Praha-Frankfurt-Londýn-Brusel-Praha či Praha-Mnichov-Řím-Praha.

Zatímco destinace jsou neměnné, termíny odjezdu si můžou cestujcí zvolit sami. Jde totiž o otevřené jízdenky, pevně stanovit je potřeba pouze odjezd z Prahy. Mini Passy od Eurolines lze uplatnit kdykoliv během období od 18.4. do 31.10.2006.

"Mini Passy se vyplatí lidem, kteří chtějí procestovat více atraktivních evropských měst . Například pokud si lidé zakoupí Mini Pass číslo 1 – tedy Praha-Frankfurt-Londýn-Brusel-Praha - tak v porovnání s cenou za jednotlivé jízdenky ušetří téměř padesát procent, “ vysvětluje Pavla Lauermannová ze společnosti Bohemia Euroexpress International, která linky Eurolines provozuje. Zvýhodněn je nákup s předstihem. Mini Passy jsou určeny všem, nejsou omezeny věkem, statutem studenta, apod. Žádný jiný autobusový dopravce tento servis momentálně neposkytuje. Více na www.bei.cz.

Přehled Mini Passů

  • Praha-Frankfurt-Londýn-Brusel-Praha
  • Praha-Frankfurt-Amsterodam-Praha
  • Praha-Berlín-Kodaň-Praha (možné zakoupit od vyhlášení)
  • Praha-Norimberk-Barcelona-Štrasburk-Praha
  • Praha-Mnichov-Florencie-Praha
  • Praha-Mnichov-Řím-Praha

Tipy na akce v jednotlivých evropských městech "doc"


Bohemia Euroexpress International (BEI) je členem mezinárodních sdružení autobusových dopravců Eurolines. Přepravu osob s logem Eurolines provozuje 35 evropských autobusových společností. Od 1.dubna provozuje společnost BEI 1. vnitrostátní linku mezi Prahou a Brnem. Autobusy Eurolines jsou bezpečné a pohodlné, vybavené bezpečnostním pásy, klimatizací, toaletou a DVD / VHS přehrávači. Na palubě jsou k dispozici nápoje, široký výběr časopisů a novin je pro cestující určen zdarma.