BUS Portál oslavil spolu s vámi v březnu 300 000. návštěvníka (několik z vás jsme snad trošku potěšili drobným dárkem). I když jsem podotkla, že nejsme zoologická zahrada, abychom mohli odměňovat
BUS Portál oslavil spolu s vámi v březnu 300 000. návštěvníka (několik z vás jsme snad trošku potěšili drobným dárkem). I když jsem podotkla, že nejsme zoologická zahrada, abychom mohli odměňovat
BUS Portál oslavil spolu s vámi v březnu 300 000. návštěvníka (několik z vás jsme snad trošku potěšili drobným dárkem). I když jsem podotkla, že nejsme zoologická zahrada, abychom mohli odměňovat pomuckáním s opičátkem a volnou vstupenkou, zaujalo mne, že ta plzeňská má návštěvníků podobné množství. Kam jste nejčastěji například v březnu zavítali ? Protože v množině našich čtenářů převažují cestující nad dopravci - nemůže mít každý cestující statisticky svého dopravce, vypadá TOP takto:
Rubrika / Počet březnových návštěvníků
Dopravci se zajímali o provozní rubriku AMSBUS, eurolicence, mnoho čtenářů zaujal autobus KAROSA MIDWAY a oba shořelé autobusy - český a rakouský . Hitem posledních březnových dnů se stalo připravované Žákovské jízdné.

Nadále se těšíme, až nám kolegové zrychlí přístup na BUS Portál. Redakce se chystá na konferenci RDA o autobusové dopravě, která se letos uskuteční v Karlových Varech, kromě informací tam jistě bude i nejeden roztomilý "coach", česky snad už polozapomenutým slovem autokar. Chystá se oficiální potvrzení dlouhotrvající neformálního partnerství naší redakce a redakce Dopraváku a uzavřeli jsme spolupráci s ADSSF na podobné bázi jako s ADSSS.

Závěrečný obrázek není autobus, ale filmové foto. Pokud vás zajímá, co to má s námi společného a chcete se podívat na další obrázky, je tu:










Našli jste na BUS Portálu nefunkční odkaz, nesprávnou či zatuchlou informaci ? Pomozte svou výtkou ke zvýšení kvality webu a napište mi. Pochvala a povzbuzení jsou též vítány, ale stížnosti jsou bohužel mnohem užitečnější. Díky. Zvláštní pozdrav pravidelným čtenářům těchto "sloupků" (vím, že jich několik je).
(šéf)redaktorka BUS Portálu Dagmar Braunová, občasná autorka drobných žertovných literárních útvarů ....



(dabra)