CZECHBUS 2012 - informace  k vystavovatelům

IVECO CR * SOR * Volvo * MAN Truck & Bus CR * ROŠERO - P * TURANCAR CZ * SKD TRADE * BUZOLA BUS DESIGN * KHMC * ENATRUCK * AUTOSKLO TEAM * LEVEL * MAHA Consulting * AUTOTECH-VT * PAKRA ZF-SERVIS * Inzertbus CZ * MOTORTEC GATE * ENTERPRISE EUROPE NETWORK * AUTOSERVISNITECHNIKA.CZ * Aktualizujeme.
IVECO CR * SOR * Volvo * MAN Truck & Bus CR * ROŠERO - P * TURANCAR CZ * SKD TRADE * BUZOLA BUS DESIGN * KHMC * ENATRUCK * AUTOSKLO TEAM * LEVEL * MAHA Consulting * AUTOTECH-VT * PAKRA ZF-SERVIS * Inzertbus CZ * MOTORTEC GATE * ENTERPRISE EUROPE NETWORK * AUTOSERVISNITECHNIKA.CZ * Aktualizujeme.
BUSportál nabízí svým partnerům možnost uveřejnění samostatné podrobnější pozvánky na CZECHBUS. V přehledu uvádíme stručné informace s využitím aktuálních podkladů poskytnutých pořadateli veletrhu CZECHBUS. Další vystavovatele doplníme, informace budeme upřesňovat. V samostatném materiálu vyjdou podrobné informace o doprovodném programu.
Už v listopadu: CZECHBUS 2012, veletrh autobusů, veřejné dopravy a opravárenství. Celkové informace a předregistrace
Autobusy
V pravém křídle Průmyslového paláce obsadí největší výstavní plochu, téměř 300m2, IVECO CR, největší závod skupiny Irisbus a největší český výrobce autobusů. Plánuje na veletrhu vystavit také model Citelis hybrid.
Podrobnějí

SOR Libchavy představí třídveřový městský celonízkopodlažní autobus SOR NB12 a kratší verzi autobusu SOR LC 10,5 pro příměstskou dopravu. BUSportál by rád viděl také krátký elektrobus.

Volvo: K jízdámpo Výstavišti bude připraven hybrid Volvo 7705LH. Dalším exponátem bude klasický městský kloubový autobus Volvo 7700LA a kompletní hybridní "driveline".
Podrobnějí

Na letošním veletrhu vystaví MAN Truck & Bus Czech Republic autobusy obou svých značek. NEOPLAN představí v české premiéře novinku NEOPLAN Jetliner, značku MAN bude reprezentovat zástupce široké řady městských nízkopodlažních autobusů - sólový vůz MAN Lionʼs City.
Podrobnějí

Slovenský výrobce, společnost ROŠERO - P, s.r.o., vyrábí osvědčené malokapacitní autobusy. V Pravém křídle Průmyslového paláce bude prezentovat své dva produkty: IVECO First FLHI v turistické verzi a IVECO First FCLLI v městské verzi.

Nejnovější modely 2013 malokapacitních autobusů ISUZU TURQUOISE a NOVO Ultra představí společnost TURANCAR CZ.
Podrobněji

Elektrobus STRATOS LE30 E představí společnost SKD TRADE. V nabídce expozice na veletrhu nebudou chybět ani stávající osvědčené modely STRATOS L29/LE 29, LE37, LF38, které jsou opět určeny zejména pro pravidelnou hromadnou dopravu s kapacitou až 38 osob.

BUZOLA BUS DESIGN představí své minibusy a midibusy.

Svoje malokapacitní autobusové nástavby představí i KHMC Opava.
Servis
Ena LTD je dodavatelem dílů, příslušenství a speciálních systémů pro autobusy, mikrobusy, dodávky a nákladní automobily (Fogmaker, Primepower, Snugger, FuelDefend). To vše nabídne prostřednictvím ENATRUCK s.r.o. i na veletrhu CZECHBUS.
Podrobněji

Firma AUTOSKLO TEAM ve své expozici n ve Střední hale Průmyslového paláce bude prezentovat služby zaměřené na autobusová skla.

Firma LEVEL s.r.o. na veletrhu komplexní řešení zabezpečení a ochrany vozidel, monitoring konkrétní osoby nebo dálkové ovládání a střežení budov.

MAHA Consulting, s.r.o. vystaví model hotové ocelové jámy v měřítku 1:1 s kompletní funkční technologií. Ve spolupráci se společností SKD TRADE a.s. bude předváděno reálné měření geometrie autobusu systémem JOSAM i-track.

AUTOTECH-VT, s.r.o. bude prezentovat především vlastní výrobu autoservisního zařízení, jako jsou např. jámové zvedáky, hydraulické lisy, portálové jeřáby, lisy na svislé čepy, válcové testery brzd apod.

PAKRA ZF-SERVIS dodává originální náhradní díly a provádí opravy agregátů ZF pro osobní automobily, nákladní vozidla a autobusy, stavební a zemědělské stroje, autojeřáby a speciální dopravní a průmyslovou techniku. Představí se s nabídkou výrobků i služeb.

Firma Inzertbus CZ s.r.o., která spolupracuje s renomovanou firmou Pirelli, nabídne montáže filtrů pevných částic do autobusů, nákladních a užitkových vozů spro zařazení vozidel do emisní normy EURO 4 z hlediska pevných částic.

MOTORTEC GATE s.r.o., výhradní zastoupení německé firmy Finkbeiner - renomovaného výrobce zvedacích souprav na veletrhu (vystavena bude mobilní bezdrátová zvedací souprava Finkbeiner EHB1005DC) představí také pneuservisní zařízení Butler a doplňky a dílenské vybavení od americké firmy Gaither.

ENTERPRISE EUROPE NETWORK, česká pobočka celoevropské sítě na podporu podnikání bude spolu s Technologickým centrem Akademie věd ČR opět na veletrhu organizovat mezinárodní kontraktační, matchmakingová, jednání mezi firmami.

Představí se i společnost WWW.AUTOSERVISNITECHNIKA.CZ, na jejímž eshopu je nabídka vybavení autoservisů a spotřební materiál pro opravárenství.