ČSAD autobusy Plzeň chtějí na veletrhu ITEP 2009 představit služby
Stříbrný Irisbus Evadys na CAN v Plzni při představení médiím.

i oslovit potenciální zaměstnance.
i oslovit potenciální zaměstnance.
Plzeň, 21. října 2009 - Společnost ČSAD autobusy Plzeň a.s. se ve dnech 22 – 24. října 2009 zúčastní 5. ročníku veletrhu cestovního ruchu Plzeňského kraje ITEP 2009. (International Tourism Expo of the Pilsen Region). Akce se koná v prostorách Domu kultury INWEST-K v Plzni.

Vedení společnosti ČSAD autobusy Plzeň si od účasti na hojně navštěvovaném veletrhu slibuje především zviditelnit své služby, jako jsou cyklodoprava a zájezdová doprava. „Podstatná je pro nás zejména možnost navázat obchodní kontakty s představiteli samosprávy, mikroregionů a podnikatelů v oblasti cestovního ruchu v Plzeňském kraji,“ uvedl Miroslav Hucl, ředitel společnosti ČSAD autobusy Plzeň a.s.

Společnost ČSAD autobusy Plzeň bude své služby prezentovat na dvou místech v rámci veletrhu. Její stánek zájemci najdou v 1. patře pod číslem 64. Zde budou k dispozici informační a propagační materiály, zaměřené zejména na produkty, které společnost nabízí turistům a cykloturistům. Dále na stánku bude prezentace péče společnosti o technické památky, především autobusy a prezentace reflektování společenských potřeb, tj. služby cykloturistům a imobilním občanům. Cestující využívající služeb ČSAD autobusy Plzeň mohou na stánku také sdělit i své podněty ke službám dopravce. „Chceme svou nabídkou služeb oslovit i potenciální zájemce o práci, kteří by chtěli rozšířit řady našich zkušených řidičů,“ dodal Hucl.

Před kulturním domem bude k vidění turistický autobus Evadys, který pro klienty ČSAD autobusy Plzeň představuje vyšší komfort při delších turistických zájezdech.

V loňském ročníku navštívilo veletrh ITEP na 10 tisíc lidí a 139 tuzemských vystavovatelů a 14 zahraničních. Více o veletrhu ZDE
Z TZ ČSAD autobusy Plzeň a.s.

ČSAD autobusy Plzeň chtějí na veletrhu ITEP 2009 představit služby
Z předminulého ITEP - autobus SOR s cyklopřívěsem nahoře a stánek ČSAD autobusy Plzeň dole.