COACH  PROGRESS  bus & coach business 2007

3. evropská výstava autobusů a autobusové dopravy se uskuteční ve dnech 1. – 3. 11. 2007 na obvyklém místě na PVA v Letňanech.
3. evropská výstava autobusů a autobusové dopravy se uskuteční ve dnech 1. – 3. 11. 2007 na obvyklém místě na PVA v Letňanech.
Realizace výstavy se připravuje s dlouhodobým předstihem, tak aby bylo možno připravit a zajistit cíleným a promyšleným způsobem propagaci celého projektu. Osobní kontakt obchodníka a klienta je i v období multimediální revoluce zcela nenahraditelný. Komerční výstavy v České republice mají opět silnou vzestupnou tendenci. Výstava COACH PROGRESS je právě takovým typickým příkladem, pouze s tou odlišností, že využívá ve větší míře všech reklamních prostředků již v době přípravy.
Na výstavu pro rok 2007 se lze přihlásit již nyní a každý přihlášený vystavovatel má potom možnost se zapojit do informačně reklamních bloků o svých produktech, které bude bezplatně využívat až do zahájení výstavy.
Samotná podzimní výstava je potom pouze vyvrcholením celé této kampaně.
Podmínky účasti na výstavě COACH PROGRESS bus & coach business 2007
Spolupráce v rámci dohodnutého rozsahu celoroční reklamy začíná v okamžiku potvrzení závazné přihlášky na výstavu. Z toho vyplývá, že čím dříve se vystavovatel rozhodne k účasti, tím delší dobu má možnost reklamy využívat. Ze zkušenosti od stálých klientů, kteří těchto našich služeb využívají, víme, že účinnost dlouhodobé reklamy spojené s výstavou má daleko větší efekt než chaotické přihlášení bez koncepce na poslední chvíli.
Zvýhodněné cenové tarify platí v první fázi přihlašování, tj. do 28. 2. 2007.
Kontakty a informace potřebné k přihlášení k účasti na 3. ročníku výstavy:

Vyčerpávající informace o cenách a zvýhodněných platebních pásmech získáte na internetových stránkách organizátora výstavy nebo vám je na vyžádání zašle poštou.

Organizátor výstavy: Lucie Zborovská – EUROPRODEX CZ
Adresa: Na Parukářce 2771/1, 130 00 Praha 3
Tel.: +420 222 582 202
GSM: +420 774 079 330
www.coachprogress.cz
e-mail: coach@europrodex.cz
TZ Coach Progress