Coach Progress 2006: "ISUZUMÁNIE"

Nové modely autobusů ISUZU TURQUISE 2006 – 175 HP na výstavě  COACH PROGRESS – bus & coach business.
Nové modely autobusů ISUZU TURQUISE 2006 – 175 HP na výstavě  COACH PROGRESS – bus & coach business.
Coach Progress:
Jako houby po dešti přibývají na našich silnicích malé sympatické autobusy ISUZU.
Není jednoduché se uplatnit na přesyceném trhu, o to větší je úspěch firmy Turancar, která se zde během krátké doby jednoho roku významně prosadila. Úspěch však spočívá hlavně v kvalitách samotného autobusu, jako je např. mimořádně působivý design nebo nadstandardní výbava v základní ceně. Vysoká užitná hodnota autobusu s celou řadou ekonomicky příznivých ukazatelů provozních nákladů představuje také jeden z motivů při rozhodování zákazníků. Autobusy se velmi dobře uplatňují zejména v hustém provozu centrální části hlavního města. Autobus ISUZU TURQUISE si našel své pevné místo v kategorii minibusů s počtem sedadel 20 – 26 míst.

TZ Turancar:
Rok 2005 byl pro nás rozhodujícím obdobím pro rozvoj úrovně služeb, kdy se nám během relativně krátké doby podařilo vybudovat veškeré potřebné zázemí výhradního distributora autobusů ISUZU v Čechách. V současné době intenzivně pracujeme na celoplošném pokrytí služeb na území České republiky. Chceme držet krok s ostatními evropskými zeměmi, kde má ISUZU vybudovanou kvalitní servisní a prodejní síť. Evropský systém funguje na základě interních vazeb, jednotlivá místa v rámci zahraničních vztahů úzce kooperují. Hlavním úkolem před námi je zajistit výstavbu nového centrálního prodejního a servisního místa. Potěšující je, že jsme uskutečnili již první krok, a to položení základního kamene nového střediska.
Aktuální nabídku autobusů tvoří tři základní typy:
  • levnější zájezdová verze 146 HP
  • sofistikovanější zájezdová verze 175 HP
  • meziměstské provedení
Všechny tři nabízené modely vycházejí ze stejného základu a vzájemně se liší pouze vybavením. Velikou předností těchto autobusů je, že při stavbě podvozku bylo použito vlastní originální konstrukční řešení. Nejsou zde přizpůsobovány žádné komponenty převzaté od jiného výrobce nákladního vozu nebo autobusu. Mezi další nesporné výhody patří maximální délka 7,80 m, těmto autobusům je následně umožněno na základě povolení vjíždět do městského centra, například v Praze. Kategorie autobusů s počtem míst 20 – 30 osob je nejžádanější pro účely  incomingové turistiky, ale i pro ostatní odvětví osobní dopravy. ISUZU je vybaven sedadly běžně používanými ve velkých autobusech, a proto zde cestující mají velmi příjemný pocit z prostorového uspořádání.

Díky zajímavému řešení uložení pohonné jednotky a ostatních agregátů dochází k výbornému rozložení váhy mezi obě nápravy. Hnací agregát je velmi dobře odhlučněn dvojitou podlahou. Autobus na vzduchovém odpérování podvozku dosahuje mimořádně dobrých jízdních vlastností. Relativně malý rozvor a rozchod kol umožňuje průjezd v úzkých ulicích v hustém provozu městských aglomerací. Poloměr otáčení je srovnatelný s daleko menšími minibusy a také přispívá k dobrým manévrovacím schopnostem vozidla.
Vybavení centrály prodeje a servisu v Praze Stodůlkách je na velmi slušné úrovni. Mimořádně dobrý výsledek, 30 kusů prodaných autobusů za celkové období činnosti, je také naší vizitkou. Pravidelně školení mechanici, veškerá diagnostická zařízení, skladové zásoby náhradních dílů jsou naprostou samozřejmostí. Důležitým prvkem je také činnost servisního vozu, který je nepřetržitě k dispozici, v akutních případech je posádka připravena kdykoliv zasáhnout. Pro potřeby klientů je také připravený náhradní autobus. Nonstop telefonická linka byla zřízena pro potřeby našich klientů. Sledujeme jediný cíl, vyhovět v maximálně možné míře potřebám našich zákazníků a odlišit se kvalitou poskytovaných služeb od ostatních konkurenčních firem. Dobře znějící jméno a pověst autobusů ISUZU chceme rozšířit do všech, i odlehlých koutů naší republiky.
Při dodržení veškerých evropských standardů a požadavků na kvalitu, bezpečnost, design a celkovou vybavenost jsou málokapacitní autobusy ISUZU jednoznačně nejlevnější na trhu.

Coach Progress 2006: "ISUZUMÁNIE"