Cílenou a operativní reklamu na jízdenkách umisťuje nová služba
Příklad využití jízdenky

společnosti EM TEST.
společnosti EM TEST.
Společnost EM TEST přichází se službou reklamy tištěné při vydání na jízdenky v autobusech veřejné dopravy, která je novinkou v oblasti reklamního trhu v České republice a na Slovensku. Zatímco momentálně je běžné umístění reklamy na předtisku lístků, tisk přímo při vydání dává možnost informovat cestující aktuálně o novinkách, působení firem či připravovaných událostech v blízkosti jejich bydliště.

Prostor pro reklamní sdělení se nachází hned pod informacemi o času, směru jízdy či výši cestovného. Kampaň je maximálně cílená. Zadavatelé mají možnost vybrat si, na kterých zastávkách se bude jejich reklama tisknout, aby oslovila správný okruh cestujících. Reklamní sdělení se může skládat z krátkého textu nebo jednoduchého černobílého obrázku. Na každém lístku jsou tři místa, kde se mohou nacházet až tři sdělení. Sdělením na jízdenkách lze propagovat firmu, produkty nebo události.
Pro využití této služby je potřebné zaregistrovat se na příslušné webové stránce a postupovat pomocí jednoduchých kroků. Vše se dá zvládnout přes internet. Zadavatel reklamy pošle na svoje webové konto finanční obnos, ze kterého se mu budou čerpat prostředky podle konkrétního počtu vytisknutých reklam na jízdenkách. Čerpání není časově omezeno, zadavatel reklamy není limitovaný časem. Objednaná reklamní kampaň se bude tisknout na lístky, pokud bude mít zadavatel na svém kontě potřebnou finanční částku. Taktéž je možné rozběhnout několik reklamních kampaní současně nebo využít možnost tisknout reklamu na náhodně vybrané jízdenky v konkrétním regionu. Internetová aplikace poskytuje přehledy, ze kterých má zadavatel k dispozici informace o počtu vytisknutých lístcích s jeho reklamou. Svou kampaň může i upravovat, případně zastavit. Reklamní kampaň musí po objednání projít procesem schvalování. Po potvrzení ze strany poskytovatele bude reklama distribuovaná do palubních počítačů společnosti EM TEST dopravních prostředků a objeví se na vydávaných jízdenkách.
Bližší informace naleznete na www.doprava.sk nebo přímo u zástupců společnosti EM TEST.
Kontakt: m.zemek@emtest.cz

Cílenou a operativní reklamu na jízdenkách umisťuje nová služba
Příklad využití jízdenky