Celostátní krizové jednání dopravních firem se uskuteční v sobotu dne 12. července 2008 od 10 hodin v Národním domě na Smíchově.
Celostátní krizové jednání dopravních firem se uskuteční v sobotu dne 12. července 2008 od 10 hodin v Národním domě na Smíchově.
Vážení dopravci,
Sdružení autodopravců ČESMAD BOHEMIA, Svaz dopravy ČR, Společenství autodopravců regionu NISA, Společenství autodopravců Čech a Moravy (SAČM) a ostatní dopravní uskupení Vás zvou na:
Celostátní krizové jednání dopravních firem,
které se uskuteční v sobotu dne 12. července 2008 od 10.00 hod.
Místo konání: Národní dům na Smíchově, Náměstí 14. října 16, Praha 5
Důvodem jednání je současná kritická situace dopravních firem, stále rostoucí náklady včetně PHM a ztížená možnost promítnout tyto náklady do cen za přepravu. To vše za nečinného přihlížení naší vlády i politiků v rámci Evropské unie. Naše vláda se navíc stále zaobírá myšlenkami na rozšíření pátečního zákazu jízdy na celý rok.
Jak dál? Jak přežít letošní rok? Jak donutit politickou reprezentaci, aby neničila obor, na kterém je závislá celá česká ekonomika? K tomu všemu se můžete vyjádřit na tomto jednání s následujícím programem:
  • aktuální situace v dopravě v ČR
  • aktuální situace v ostatních evropských zemích (kde byla či bude protestní akce, čeho kolegové dopravci dosáhli?, rezoluce IRU)
  • návrh opatření a požadavků na zmírnění současné krize v ČR
  • diskuse
  • stanovení dalšího postupu
  • podpis petice
Pro zdárné zajištění našeho společného jednání, prosím potvrďte svou účast na email: autodopravci@seznam.cz nejpozději do 11. 7. do 12,00 hod.

Za přípravný výbor: Vladimír Starosta, ČESMAD BOHEMIA, Vladimír Resl, SARN, Bedřich Danda, SAČM

2.7.2008, ČESMAD BOHEMIA