Český film Všechno nejlepší na mezinárodních filmových festivalech.
Jan Dolanský a Martin Kotík.

Partnery filmu byly i ČSAD SVT Praha s.r.o., ADSSS a BUSportál jako mediální partner.
Partnery filmu byly i ČSAD SVT Praha s.r.o., ADSSS a BUSportál jako mediální partner.
Komedii Všechno nejlepší! s Janem Dolanským a Viktorem Preissem v hlavních rolích byla v sobotu 16. 9. 2006 udělena Hlavní cena za český film na právě skončeném Festivalu evropských filmových úsměvů v Mladá Boleslavi, a to v konkurenci šesti dalších tuzemských snímků. Mezinárodní porota festivalu v čele s režisérem Jurajem Herzem dle svých slov ocenila především „důsledné naplnění pravidel daného žánru, vynikající vedení herců i originální obrazové nahlížení reality.“ Více na www.filmsmiles.cz.

Snímek Všechno nejlepší! byl dále vybrán do hlavních soutěží mezinárodních filmových festivalů v Maďarsku a Japonsku. Festival mladých režisérů v maďarském Miškolci probíhá právě v těchto dnech, a to za účasti režiséra Všechno nejlepší! Martina Kotíka. Další informace o festivalu najdete na na www.filmfestival-miskolc.hu . V říjnu se film i s tvůrci přesune do Tokia na Tokatsu MFF, kde se Všechno nejlepší! zúčastní rovněž hlavní soutěže. Podrobnější informace na www.tokatsufilm.com.

Na BUSportálu:

Fotoreportáž z předpremiéry filmu Všechno nejlepší u příležitosti 15 let ADSSS a předání certifikátu ISO 9001 společnosti ČSAD SVT Praha s.r.o. 17.5.2006 v Palace Cinemas Slovanský dům

Všechno nejlepší - nový film Martina Kotíka. Fotografie z natáčení.