Busworld Europe 2025 hlásí víc než 80 procent prodané výstavní plochy
Busworld Europe se uskuteční od 4. do 9. října 2025. Více než rok předem jsou prodány více než dvě třetiny výstavní plochy. Foto Busworld.org, Flickr

Přední světový veletrh pro autobusový a autokarový průmysl vítá velkou poptávku vystavovatelů, na akci pořádané od 4. do 9. října 2025 v Bruselu zbývá méně než třetina plochy k pronájmu.

Přední světový veletrh pro autobusový a autokarový průmysl vítá velkou poptávku vystavovatelů, na akci pořádané od 4. do 9. října 2025 v Bruselu zbývá méně než třetina plochy k pronájmu.

Veletrh se zaměřením na autobusové a autokarové odvětví je připraven hostit rozmanitou škálu vystavovatelů, od výrobců autobusů a dodavatelů komponentů/příslušenství až po vývojáře digitálních nástrojů, a všichni představí nejnovější inovace v technologiích. Z výrobců autobusů budou k vidění novinky od BEULAS, Bluebus, Carrocera Castrosua, CRRC ELECTRIC VEHICLE, Daimler Truck, Ebusco, Iveco Bus, Irizar, Karsan Otomotiv Sanayi, MAN Truck & Bus, Mercus-Bus, Otokar, Solaris Bus & Coach, Volvo Bus Corporation a dalších. Seznam vystavovatelů zde.

Busworld Europe 2025 se bude konat od soboty 4. října 2025 do čtvrtka 9. října 2025 na výstavišti Expo v Bruselu v Belgii.

Akce se zaměří na klíčové trendy v udržitelné dopravě, včetně vozidel s nulovými emisemi, vyspělých bezpečnostních systémů, autonomních vozidel až do úrovně 4 autonomie a nejnovějších inovací v oblasti autobusové dopravy.

Veletrh bude podpořen propracovaným konferenčním programem "Busworld Conference" včetně konference ZEB, zahrnující všechny zmíněné trendy. Program je k dispozici na webových stránkách.

V roce 2025 budou opět uděleny ceny "Busworld Vehicles Awards", "Digital Awards" a "Innovations".

Mieke Glorieux, ředitel Busworld Europe, uvedl: „Jsme nadšeni příznivými reakcemi ze strany průmyslu. Rychlý prodej 80 % našich výstavních ploch potvrzuje význam Busworld Europe 2025 jako klíčové platformy pro předvádění inovací a podporu propojení v sektoru autobusů a autokarů."

Registrace a informace pro vystavovatele:

Vzhledem k tomu, že velká část výstavních ploch je již prodána, doporučují organizátoři zájemcům o stánek zajistit si prostory co nejdříve. "Kdo dřív přijde, ten dřív mele".

Více informací o možnostech účasti, vystavování nebo sponzorství pro ročník 2025 naleznete v sekci pro vystavovatele na www.busworldeurope.org.