Při monitorování přístupů redakce s potěšením zaznamenala výskyt přístupů z RSS "soupisek" aktuálních článků z BUSportálu.
Při monitorování přístupů redakce s potěšením zaznamenala výskyt přístupů z RSS "soupisek" aktuálních článků z BUSportálu.
Když redakci kolegové tento nástroj připravili, byla tady snaha si na vlastní kůži vyzkoušet a pak teprve doporučit k použití. Čtenáři byli rychlejší, a tak teď můžeme celkem nenápadný odkaz na patičce Homepage nabídnout i ZDE a podpořit i na viditelnějším místě. Z dalších novinek je tu umožnění flashových prezentací pro ty inzerenty, kteří po nich touží a možnost tiskového formátu článků, která nikoho nemohla překvapit.

V rámci soutěže o domény eu se nám sice nepodařilo získat www.busportal.eu, ale máme ve vlastnictví www.info-bus.eu
Na této adrese by se měla do léta objevit sevřenější anglická verze BUSportálu složená z vybraných internacionálních témat BUSportálu, která podle návštěv tvoří zejména rubriky Technika - Autobusy a Pro cestující - Jízdní řády, Mezinárodní linky. Přeci jen jsou mezi anglicky komunikujícími návštěvníky internetu velké rezervy. Už teď zaznamenáváme nejen spoustu prokliků z mezinárodních vyhledávačů, ale i ze zahraničních diskusních dopravních serverů typu "K-report" např. z Francie, Itálie, Turecka, Polska, Chorvatska .....