"Nechápu, proč pořád píšete o ČSAD Plzeň a vůbec se nic neobjeví o ostatních dopravcích v regionu. Ať už negativního nebo pozitivního."
"Nechápu, proč pořád píšete o ČSAD Plzeň a vůbec se nic neobjeví o ostatních dopravcích v regionu. Ať už negativního nebo pozitivního."
"BUSportál především není veřejnoprávním médiem a není nijak podporovaný z veřejných prostředků. Je provozován soukromou společností. Cílem BUSportálu je především popularizovat a podporovat veřejnou silniční dopravu, která je i centrem zájmu provozovatele, společnosti ČSAD SVT Praha s.r.o. Pokud dopravce o sobě informuje a komunikuje a jeho informace jsou zajímavé, má na BUSportálu vždy otevřeno. Pokud redakce najde něco zajímavého - pozitivního, pak sama dopravce kontaktuje. (Je až neuvěřitelné, jak pracné je například páčit z dopravců informace o cyklo a skibusech.) Minulý týden bylo možno číst nejen o ČSAD autobusy Plzeň, ale i o EEV Citelisech v Karlových Varech a Solarisech v Plzni (PMDP). Co se týká negativních informací, není v silách redakce cestovat ve všech autobusech v této republice a vyváženě všechny napomínat, a tak řeší pouze podněty čtenářů a dává společnostem prostor k vyjádření. S tím, že čtenáři reflektují některé společnosti a jiné ne, se nedá nic dělat. "
A ještě k ČSAD autobusy Plzeň. Tady se s nadstandardním přístupem redakce budou muset čtenáři smířit stejně jako s obdobným přístupem k Plzni. V kdysi národním podniku ČSAD KNV Plzeň jsem pracovala od roku 1979 do jeho privatizace a je to firma mého srdce stejně jako rodná Plzeň městem, které mám ráda.
Dagmar Braunová