BusLine se zapojí do charitativní akce "Vlčí mák"

Akci na podporu novodobých válečných veteránů, vojáků, hasičů a policistů pořádá Nadační fond REGI Base I. V pondělí 11. listopadu můžete zakoupit vlčí mák na linkách i v kancelářích BusLine.
Akci na podporu novodobých válečných veteránů, vojáků, hasičů a policistů pořádá Nadační fond REGI Base I. V pondělí 11. listopadu můžete zakoupit vlčí mák na linkách i v kancelářích BusLine.
11. listopadu 1918 skončila první světová válka, tento den  11. 11.,  je věnovaný památce válečných veteránů a slaví se celosvětově jako Den válečných veteránů. Symbolem je makový květ.

V pondělí 11. 11. mohou lidé zakoupením květu vlčího máku přispět na aktivity nadačního fondu REGI Base I., který už od roku 2011 pomáhá těžce zraněným novodobým válečným veteránům, vojákům, hasičům a policistům. Z finančních prostředků bude primárně zajištěna rehabilitace, nákup zdravotních a kompenzačních pomůcek a specializovaná zdravotní péče u nás i v zahraničí. Skupina BusLine se do této dobročinné akce zapojí, vlčí máky budou cestujícím rozdávány k jízdnému v autobusech na dálkových linkách, nebo si je lidé budou moci zakoupit v informačních kancelářích.

„Nakoupil jsem 2 000 květů vlčího máku, symbolu Dne válečných veteránů, které budou k jízdnému rozdávány našim cestujícím na dálkových linkách Litoměřice-Praha, Jablonec nad Nisou-Praha a Rokytnice nad Jizerou-Harrachov-Praha. Lidé si je ale také mohou zakoupit v našich informačních kancelářích v Jablonci nad Nisou, Jilemnici, Rokytnici nad Jizerou, Semilech, Turnově, České Lípě, Hořicích, Jičíně, a tím mohou padesáti korunami podpořit Nadační fond REGI Base I. Neměli bychom zapomínat na ty, kteří dnes a denně nasazují svoje životy při výkonu svého velmi záslužného povolání vojáka, policisty, hasiče,“ sdělil Jakub Vyskočil, majitel skupiny BusLine, prostřednictvím tiskové zprávy.

Nejde o první akci, kterou skupina BusLine ve spolupráci s REGI Base I. realizuje, dopravce tento nadační fond trvale podporuje. Majitel skupiny BusLine, Jakub Vyskočil, finančně pomohl se splátkami hypotéky na dům prap. Marku Dvořáčkovi, kterému po těžké nemoci zemřela manželka, a on zůstal sám s pěti dětmi. Dále zakoupil nový speciální notebook na tvorbu grafiky pro válečného veterána pprap. vv Zděnka Čtvrtníčka, aby mohl vykonávat svou novou pracovní činnost grafika. Na konci léta také finančně podpořil 13. díl střelecké charitativní soutěže REGI BASE SHOOTING CHALLENGE. A v neposlední řadě dopravce zdarma nadaci poskytl reklamní plochy na svých autobusech.

„Chtěl bych poděkovat takovým firmám, jako je skupina BusLine, kterým není lhostejný osud těch, kteří za nás sloužili. Velmi si vážím rychlého a přesného přístupu Jakuba Vyskočila řešit problémy lidí, kteří se ocitli v nouzi. Těšíme se na další spolupráci s BusLine a budu velmi rád, pokud se tento profesionální a akceschopný přístup stane příkladem i pro další firmy,“ řekl Hynek Čech, zakladatel Nadačního fondu REGI Base.

Veřejnost může přispět i ve formě dárcovské sms ve tvaru: DMS(mezera)REGIBASE(mezera)90 na telefonní číslo: 87777

Nebo přispět libovolnou částkou na transparentní účet REGI Base: 2900415315/2010.

Děkujeme, že pomáháte.

REGI Base, BusLine