Nový vzhled BUS Portálu přináší rychlejší přístup k informacím. Napište připomínku a MŮŽETE VYHRÁT TRIČKO A ČAPKU jako symboličtí jubilejní návštěvníci.
Nový vzhled BUS Portálu přináší rychlejší přístup k informacím. Napište připomínku a MŮŽETE VYHRÁT TRIČKO A ČAPKU jako symboličtí jubilejní návštěvníci.
Uprostřed léta jsme přistoupili k dlouho připravované změně zejména organizace informací na BUS Portálu a přístupu k nim. S tím jsme změnili i vzhled autobusového magazínu.
Zároveň v této době zaznamenáváme počet návštěvníků, který dosáhl půlmiliónu od roku 2003, kdy BUS Portál převzala současná redakce. Chtěli bychom alespoň symbolicky přivítat jubilejní návštěvníky. Proto napište svoje inspirující připomínky k BUS Portálu a my odměníme jednoho autora, který redakci nejvíce zaujme a další dva autory vylosujeme. Vyhodnotíme připomínky, které redakce obdrží do 10. září. Výhrou bude tričko a čapka BUS Portálu (v pískové barvě) a pár dalších drobností - nezapomeňte proto uvést i adresu pro doručení balíčku, nastane-li. Vaše postřehy nám pomohou při dalším zlepšování vzhledu i obsahu BUS Portálu.
K současným změnám - na první straně Zpravodajství se objevuje více článků najednou a rychleji, tam, kde je to zajímavé, se objevuje i obrázek-anonce. Vyhodnotili jsme čtenáři favorizované volby rubrik a jejich částí a ty jsou k dispozici na horní liště. Úplná nabídka se zobrazí ve volbě "Více". Doporučené a zajímavé odkazy zůstávají v pravé části. Věříme, že se změněný BUS Portál návštěvníkům bude líbit. Nový formát je začátkem, budeme se snažit o další vylepšení a zpříjemnění.
(dabra).

BUS Portál vítá PŮLMILIONTÉHO návštěvníka v novém formátu