3. fotomateriál na téma IVECO CR - kam zamířily vozy z Vysokého Mýta.
Itálie: Air Pullman a Saf © (Ivecoing)

Připravil (Ivecoing). Část III. Itálie, Slovinsko, Chorvatsko, Rumunsko, Řecko.
Reklama
Připravil (Ivecoing). Část III. Itálie, Slovinsko, Chorvatsko, Rumunsko, Řecko.
Itálie
V roce 2015 přišlo do Iveco CR (ICR) nejvíce objednávek od italské Arrivy. Nové vozy se objevily ve firmě ASF Autolinee (Como), S.A.B. Autoservizi (Bergamo), SIA (Brescia), SAIA (Brescia) a Saf (Udine).

Nejvíce Crosswayů bude mít podle smlouvy dopravce Sadem (oblast Turína). Firma zainvestuje 40 busů do roku 2019, v tuto chvíli má zatím 10 vozidel, ale brzy se park o vozy z Vysokého Mýta znovu rozšíří.

Dopravce Air Pullman patří mezi časté zákazníky ICR ve Vysokém Mýtě. Jeho vozový park je především tvořen vozy Low Entry, letos zařadil také středněpodlažní typu Pro, určené na cesty na milánská letiště. Kromě většiny modrých vozidel se najdou i šedo-zelené, které obnovily park koncem roku.
Slovinsko
Dlouholetým zákazníkem zde je dopravce Izletnik Celje, který letos zakoupil Crosswaye Pro.
Chorvatsko
Dopravce KD Autotrolej vlastní čtyři Arwaye, letos firma zakoupila dva Crosswaye Pro. Palubní počítače jsou BT900 z Bustec Blansko. (Bohužel příslušné foto z letošního DOD ve Vysokém Mýtě je horší kvality)
Rumunsko
Letošní návrat na Rumunský trh s několika zakázkami se uskutečnil hlavně díky Iveco Truck Services - byla dodána dvě vozidla určená pro přepravu školáků a pro rumunské divadlo.
Řecko
Pokud někdo plánuje navštívit řecký ostrov Rhodos a najít tam něco českého, měl by využít služeb dvou místních busů LE v délce 10.8m.
(Ivecoing) s využitím zahraničních zdrojů.
Část I. ĆR a SR.
Část II. Polsko, Německo, Rakousko.

3. fotomateriál na téma IVECO CR - kam zamířily vozy z Vysokého Mýta.
Chorvatsko: KD Autotrolej © (Ivecoing)