13. 6. 2015 - Ostravská muzejní noc a DPO

Mimo jiné bude slavnostně představen nový přírůstek do sbírek historických vozidel Dopravního podniku Ostrava.
Mimo jiné bude slavnostně představen nový přírůstek do sbírek historických vozidel Dopravního podniku Ostrava.
Výstava historických vozidel s doprovodným programem v Areálu dílny Martinov v sobotu 13. 6. 2015 v době od 16:00 do 23:00 h.

  • Výstava deponovaných historických vozidel.
  • Představení nového přírůstku do sbírek historických vozidel Dopravního podniku Ostrava.
  • Doprovodný program.
  • Doprava návštěvníků od zastávky Dílny DP Ostrava k místu výstavy vozidel v areálu dílen zajištěna nízkopodlažní tramvají (pěší průchod areálem není možný).
  • Provoz bezplatných autobusových linek spojujících jednotlivé instituce ostravské muzejní noci.

V sobotu 13. června 2015 od 17 hodin do půlnoci se v rámci celé Ostravy pod hlavičkou Ostravské muzejní noci 2015 již posedmé společně představí 37 institucí, které ovlivňují a pravidelně se zapojují do kulturního života města i celého Moravskoslezského kraje.

Pro Ostravskou muzejní noc Dopravní podnik Ostrava mimořádně zpřístupní místo deponace většiny historických tramvají, které se nachází v areálu dílen v Martinově. Při této příležitosti však budou vystaveny i další historické dopravní prostředky ze sbírky. Začátky komentovaných prohlídek jsou naplánovány na 17:00, 18:30, 20:00 a 21:30 hodin. Délka komentované prohlídky je 75 minut. V 18 hodin bude slavnostně představen nový přírůstek do sbírek historických vozidel Dopravního podniku Ostrava.

Viz www.dpo.cz

13. 6. 2015 - Ostravská muzejní noc a DPO