Irisbus Iveco se setkává  se zástupci měst a obcí v rámci krajských setkání
Prezentace Irisbus Iveco na krajském setkání v Jihlavě.

Svazu měst a obcí České republiky.
Svazu měst a obcí České republiky.
V rámci spolupráce společnosti Iveco Czech Republic, a. s. (dále jen Irisbus Iveco) a Svazu měst a obcí České republiky (dále jen SMO) proběhlo ve středu 21. února v Plzni první ze 13 krajských setkání, během nichž mají zástupci Irisbus Iveco možnost představit současnost a blízkou budoucnost společnosti i jejího výrobního programu.

Zástupci SMO, poslanci, senátoři a hejtmani budou na těchto akcích diskutovat zásadní změny v nových zákonných normách, tématem jednání bude příprava X. jubilejního Sněmu Svazu měst a obcí vč. priorit SMO na období 2007-2009.

Irisbus Iveco se prezentuje na těchto krajských setkáních v rámci sponzorského bloku s cílem představit nejen současnou nabídku městských, příměstských, meziměstských a turistických autobusů, ale i změny, kterými prošla společnost v posledních měsících – přechod na normu Euro 4 (vč. nabídky autobusů v provedení Euro 5 a EEV), ukončení výroby řady 900 a změnu názvu společnosti (z KAROSA a.s. na Iveco Czech Republic, a. s.).
Iveco navrhuje, vyrábí a prodává rozsáhlou řadu lehkých, středně těžkých a těžkých užitkových vozů, vozidla pro důlní/stavební průmysl, městské a meziměstské autobusy a speciální vozidla pro požární účely, terénní použití, obranu a civilní ochranu. Iveco zajišťuje výrobu se svými 24 500 zaměstnanci ve 27 závodech, které se nacházejí v 16 zemích světa, pomocí předních technologií vyvíjených v 5 výzkumných střediscích. Kromě Evropy působí společnost v Číně, Rusku a Turecku, Austrálii a Argentině, Brazílii a Jižní Africe. Přes 4 600 servisních míst ve více než 100 zemích zajišťuje podporu ve všech geografických oblastech, v nichž jsou v provozu vozy Iveco.
TZ Iveco CR