BUSmonitor: Se starým autobusem proti starým pořádkům.
Foto Klíček.

Nadační fond Klíček a Sdružení Klíček zvolily pro propagaci své kampaně autobus Škoda 706 RTO. Nově odkaz na televizní šot.
Nadační fond Klíček a Sdružení Klíček zvolily pro propagaci své kampaně autobus Škoda 706 RTO. Nově odkaz na televizní šot.
(BUSportál navázal s Klíčkem spolupráci a přinese další informace jak o autobusu, tak i o možnostech, jak přispět na jeho renovaci. Autobus se představil také letos v Lešanech.)
Nově: Televizní reportáž:

Klíček děkuje společnosti Veolia Transport Morava a.s (dříve Connex Morava) za bezplatné parkování na jejich ploše u ÚAN.
www.infozmesta.cz - Čtvrtek, 04 září 2008 - KRAJ - Před Krajským úřadem Moravskoslezského kraje dnes začala celorepubliková osvětová kampaň „Se starým autobusem proti starým pořádkům"!. Akce je zaměřena na změnu přístupu k dětem hospitalizovaných ve zdravotnických zařízeních. Nadační fond Klíček a Sdružení Klíček chtějí upozornit na přetrvávající problémy v přístupu k hospitalizovaným dětem. Zároveň budou zviditelňovat oddělení nemocnic, ve kterých se daří realizovat změny k lepšímu. Zástupci sdružení a fondu budou v rámci kampaně několik měsíců projíždět historickým autobusem česká, moravská a slezská města. První jízda je zavedla do Ostravy.
Více na www.infozmesta.cz