Další autobusy v Praze vozí reklamu od MOBILBOARD
Z hlediska reklamy je výjimečná hlavně linka 194, která obsluhuje historickou část Prahy. MHD reklamou pokrývá nejžádanější a nejvíce frekventované části uvnitř města, od Florence, přes, Staroměstské a Mariánské náměstí až k Nemocnici pod Petřínem. Foto linka 194 na Petrském náměstí s reklamou na Dáme jídlo na boku vozu. Foto BP

Reklamní agentura ze Zlína rozšiřuje outsourcing reklamy o dalšího pražského dopravce. Na autobusech ABOUT ME odstartovala první kampaň pro Dáme jídlo.
Reklama
Reklamní agentura ze Zlína rozšiřuje outsourcing reklamy o dalšího pražského dopravce. Na autobusech ABOUT ME odstartovala první kampaň pro Dáme jídlo.
MOBILBOARD od roku 2018 výhradně zastupuje v regionu Prahy téměř dvě stovky autobusů Pražské integrované dopravy. V letošním květnu síť reklamních ploch rozšiřuje o dalšího dopravce, společnost ABOUT ME.

Exkluzivní zastoupení dopravců v Praze nám umožňuje nabízet pro OOH (Out Of Home) kampaně opravdu široké spektrum exteriérových i interiérových formátů. Doplňuje nabídku regionů po celé ČR. Velké oblibě se těší plochy na zadním čele autobusů. Formát  Back Board nebo Zadní okno totiž umí intenzivně zasáhnout řidiče a spolujezdce jedoucí za vozem, což při dnešním hustém provozu vnímají zadavatelé jako zajímavou reklamní příležitost“, uvádí Radmila Pospíšilová, ředitelka MOBILBOARD.

ABOUT ME zajišťuje provoz 40 autobusy na 9 linkách. Jeho midibusy jezdí také v historickém centru Prahy a pokrývají z hlediska venkovní reklamy na veřejném transportu vnitřní část metropole.

Výjimečná je hlavně midibusová linka 194 spojující Florenc, Petrské náměstí a okolí Staroměstského náměstí s Nemocnicí pod Petřínem. „Tento specifický spoj dokáže MHD reklamou pokrýt nejžádanější a nejvíce frekventované části uvnitř města, od Staroměstského náměstí, přes Vltavu až po D1. To doposud možné nebylo, respektive to umožňovala pouze vybraná tramvajová spojení“, zdůrazňuje Radmila Pospíšilová.

Autobusy dopravce ABOUT ME zahájily svůj reklamní provoz s pilotní kampaní pro platformu Dáme jídlo. Pro svou reklamu zadavatel zvolil formát na boku autobusu, který intenzívně cílí na pražské cestující při nástupu do vozidla.

Praha a bezprostřední okolí jsou stále nejvyhledávanějším reklamním cílem. Rozšířením MOBILBOARD základny autobusů v Praze si tak mohou místní klienti vybrat pro svou venkovní reklamu z více než 15 linek MHD. „Skladba formátů a ploch je natolik rozmanitá, aby vyhověla různorodým požadavkům zadavatelů a odlišným typům kampaní, vybere si skutečně každý“, potvrzuje vedení agentury.

Kromě Prahy a Středních Čech zajišťuje MOBILBOARD reklamu také pro autobusy FlixBus, ICOM transport nebo dopravce v Moravskoslezském kraji.


Další autobusy v Praze vozí reklamu od MOBILBOARD
Reklamu pro ABOUT ME realizovala agentura MOBILBOARD.
Další autobusy v Praze vozí reklamu od MOBILBOARD
Atraktivní linky reklamních autobusů pražské MHD. Zdroj: MOBILBOARD
Další autobusy v Praze vozí reklamu od MOBILBOARD
Zlínský kraj od 1. července zavádí předplatné jízdné v autobusech (nyní bylo jen ve vlacích), o novince informuje mimo jiné na zadním čele autobusů. Foto IDZK