(Podle návrhu, o němž nyní jednají podle MF DNES zástupci Ropidu, Dopravního podniku a města)
Reklama
(Podle návrhu, o němž nyní jednají podle MF DNES zástupci Ropidu, Dopravního podniku a města)
Podle informace, kterou získal BUSportál, jde o velmi pracovní verzi materiálu, z něhož už velká část neplatí. 11.1. jsme obdrželi Reakci na dezinformace v MF DNES v sobotu 9.1.2010, kde je zmiňován článek s názvem "Změna: poslední vlak už před půlnocí". Předpokládáme, že je to tištěná mutace článku na zpravy.idnes.cz . S datem 11.1.2009 je materiál Pražskou MHD čekají škrty a změny, metro pojede jen do půlnoci. To nic nemění na tom, že způsob spolupráce na jakýchkoli změnách ze strany nejmenovaného zdroje je zvláštní.
zpravy.idnes.cz - 9.1.2009 - Praha - Jestli jezdíte pražskými autobusy, tramvajemi a metrem, pak si zakroužkujte v diáři datum 7. března. V tento den se plánují razantní změny jízdních řádů, které hromadná doprava nepamatuje.

Podle návrhu, o němž nyní jednají zástupci Ropidu, Dopravního podniku a města a jehož kopii má MF DNES k dispozici, má být totiž zrušena čtvrtina všech autobusových spojů. Škrty se dotknou prakticky všech autobusových linek, ale i všech linek metra i tramvají.
Více na zpravy.idnes.cz