BUS2BUS 2022: 27. - 28. dubna v Berlíně

Jediný německý veletrh zaměřený výhradně na autobus v celém jeho spektru se vrací na výstaviště Messe Berlín s osobní účastí vystavovatelů i návštěvníků.
Jediný německý veletrh zaměřený výhradně na autobus v celém jeho spektru se vrací na výstaviště Messe Berlín s osobní účastí vystavovatelů i návštěvníků.
První polovina roku 2020 obrátila svět vzhůru nohama. V době omezených nabídek mobility si mnoho lidí stále více uvědomuje důležitost komplexní, flexibilní a udržitelné veřejné dopravy. Návrat k normálu nabízí mnoho možností a příležitostí. Veletrh BUS2BUS jako obchodní platforma by ráda aktivně podpořila restart autobusového a dodavatelského průmyslu. Od 27. do 28. dubna 2022 propojí všechny zúčastněné znovu dohromady. Dějištěm BUS2BUS bude komplex hal v severní části berlínského výstaviště Messe. Jediný německý veletrh zaměřený na autobusový průmysl bude v roce 2022 ještě zajímavější, slibují organizátoři. Na programu budou všechna budoucí témata makro a mikro mobility – od zvyšující se digitalizace v městské a regionální dopravě až po zcela nové alternativy v dálkové dopravě.

BUS2BUS vidí klíčovou roli v konstrukci a vybavení autobusů. Zájezdové autobusy jsou již dlouho stylovými a designovými kusy a lze je také maximálně přizpůsobit zákazníkům. Nové materiály a výrobní techniky dávají prostor pro nové designové přístupy. BUS2BUS by rád inicioval diskusi o tom, jak může design a estetika přispět k vyšší atraktivitě a vnímání autobusu ve veřejném životě. BUS2BUS jako veletrh inovací v autobusovém průmyslu shrnuje tento přístup pod nový segment BUS2BUS Fresh Travel

BUS2BUS 2022 s pomocí digitálních médií a pod titulkem „NEXT STOP: FUTURE“ spustil odpočítávání času, kromě aktuálních oborových témat se objevily první náhledy trendů, témat a ústředních bodů nadcházející události a také aktuality o přípravách. Záznam a další informace o řečnících a jejich příspěvcích najdete zde.