ADSSF oslaví 30 let od svého vzniku
Oslavy 30. let od vzniku ADSSF zahájí, stejně jako slavnostní akci k 20. výročí v roce 2011 , prezident Jaroslav Hanák a moderátor večera Vlastimil Korec. O kulturní program se v sobotu 18. září 2021 postarají skupiny Day and Night Band a QUEENIE, v průběhu večera vystoupí Monika Absolonová a Cimbálová muzika Grande Moravia z Kyjova. Fotografie z hotelu Voroněž v Brně 12. března 2011, © Busportal

V sobotu 18. září proběhne v Brně řádná Valná hromada Asociace dopravců a slavnostní kulturní akce.
V sobotu 18. září proběhne v Brně řádná Valná hromada Asociace dopravců a slavnostní kulturní akce.
Asociace dopravních, spedičních a servisních firem Čech, Moravy a Slezska oslavila 22. ledna 2021 významné výročí - 30 let od svého založení. Při této příležitosti uspořádá pro své členy a své hosty - příznivce silniční a veřejné dopravy - slavnostní akci. Ta bude následovat po řádné Valné hromadě v sobotu 18. září v Brně.

Kromě svých vnitřních záležitostí jsou na programu Valné hromady informace prezidenta ADSSF Jaroslava Hanáka o zvládnutí covid-19 ze strany vlády a podnikatelů, o předvolební situaci, vývoji ekonomiky,  o připravovaných opatřeních Evropské komise a Parlamentu (GREEN DEAL, FIT FOR55) a o připravovaných legislativních změnách. Diskuze bude probíhat k dopravní obslužnosti, jejím financování, obnově vozového parku a nákladní dopravě.    

Program Valné hromady pro členy ADSSF v interní sekci ZDE.

Doporučujeme připomenutí oslav 20. výročí od vzniku ADSSF na našem webu. Jsme rádi, že jsme už řadu let partnerem jak ADSSF, tak Středočeské asociace dopravců ADSSS.